Moud

145 x 245 cm
Håndknyttet
Unikt

Byen Moud ligger i det nordøstlige Iran, sør for Birdjan og Mashad. Moud-teppene har en høy kvalitet, i tillegg til at de er ekstremt slitesterke og estetisk vakre. De er derfor en meget god investering. Noen av Moud-teppene har silkeelementer som understre...Les mer

Spesialpris kr 9 696 Vanlig pris kr 13 852
Butikkpris
kr 24 934
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett
-30%

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKUVAN194071
ProduksjonstypeHåndknyttet
Størrelse145 x 245 cm
Tykkelse8 mm
OpprinnelseIran
AlderModerne 0–20 år
Rennegarn Bomull
LuggUll
Knuter per m2~ 250 000 / m²

Byen Moud ligger i det nordøstlige Iran, sør for Birdjan og Mashad. Moud-teppene har en høy kvalitet, i tillegg til at de er ekstremt slitesterke og estetisk vakre. De er derfor en meget god investering. Noen av Moud-teppene har silkeelementer som understreker detaljene og nærmest bringer teppene til live. 

Moud-teppene er vevd med asymmetriske knuter og vanligvis med en myk ull som holder en meget god kvalitet. De er ofte utsmykket med heldekkende Herati-mønstre, enten med eller uten det klassiske medaljongdesignet (Moud Mahi). Andre ganger kommer de med hagemotiver (Moud Garden), der teppet er delt inn i mindre firkanter, hver med sin egen historie, akkurat slik vi kjenner igjen fra Bakhtiari-teppene. Grunnfargen er typisk blålig eller lysere elfenbenshvit, som på en vakker måte står i kontrast til de fremtredende røde og blå nyansene i motivene. 

Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Lignende tepper til VAN194071

 

Høstsalg Opptil 60%

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.