Ensfargede

Ensfargede tepper er en god løsning for deg som ønsker å skape en rød tråd i interiøret ditt og knytte alle rommene sammen som en balansert helhet. De passer perfekt for åpne romløsninger og kan virkelig hjelpe til med å definere de respektive sonene i rommet. Da teppene er ensfarget og ikke blander sammen forskjellige farger og mønstre, skaper de også en viss harmoni, slik at du kan mikse og matche forskjellige materialer, strukturer og teksturer.

Disse teppene passer perfekt for å fremheve visse designelementer i interiøret, for eksempel favorittkunstverket ditt, sofaen eller salongbordet. Et fargerikt teppe kan bidra med farge – og ikke minst kontrast – i et ellers minimalistisk rom som består av få interiørdetaljer. Hvis hensikten er å lyse opp rommet, bør du velge et nøytralt teppe med elfenbenshvit, kremaktig, lysebrun eller beige farge – disse passer utmerket i et rom med mørke vegger. 

Hvite vegger og lette tepper fungerer utmerket sammen, særlig hvis det er en monokrom kontrast i form av mørkere dekorelementer, for eksempel svarte puter eller et tykkere flossteppe med lang lugg. 

Ta en titt på det store utvalget vårt for å finne den fargen, størrelsen og teksturen som passer best for deg og ditt hjem. 

Les mer
Finn ditt teppe
Teppet mitt skal koste:
Vise som Rutenett Liste

Tepper 1-100 av 256

Side
per side
Angi fallende retning
Vise som Rutenett Liste

Tepper 1-100 av 256

Side
per side
Angi fallende retning
Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.