Om oss

Velkommen til vårt omfattende utvalg av ekte tepper – lett tilgjengelig for deg.

Hos Carpet Avenue er målet vårt å kunne tilby deg det bredeste utvalget av ekte tepper til de beste markedsprisene – på en moderne nettside som er enkel å navigere. Vi ønsker at shoppingopplevelsen din skal være både enkel, effektiv og morsom.

Fra oss til deg

Utvalget vårt består av mange forskjellige tepper – fra mer primitive og rustikke nomadetepper som lages under enkle forhold, til tidløse og klassiske persiske tepper samt imponerende silketepper med en knutetetthet på mer enn 1 million knuter per m2 – som lages av de dyktigste teppeveverne. Vil tilbyr ekte orientalske tepper i alle slags fasonger og størrelser. 

Vi leverer teppene våre rett til døren din – fra de gamle byene i øst via de tradisjonelle varehusene i Hamburgs Speicherstadt, som anses for å være selveste teppehovedstaden i Europa. 

Hvorfor kjøpe teppet ditt hos Carpet Avenue?

Vi kan skilte med over 40 år i bransjen, der vi kombinerer svært omfattende kunnskap med mange års erfaring, både på nett og utenfor.

Vi bryr oss

Våre lidenskapelige og erfarne teppeeksperter står klare for å hjelpe deg med å finne det perfekte teppet for deg. Kundetilfredshet er vår aller høyeste prioritet. 

Et håndknyttet teppe er noe du kan glede deg over i mange år fremover. 

Den beste markedsprisen

Et langvarig og pålitelig nettverk av leverandører gjør at vi kan kjøpe inn de riktige teppene. 

Vi kjøper teppene våre direkte fra anerkjente samarbeidspartnere i teppeproduserende land uten mellomledd, slik at prisene våre holder seg lave, og der du som kunde kan dra nytte av den beste kvaliteten og de beste markedsprisene.

Vi er en rettferdig leverandør

Vi følger de høyeste etiske prinsippene for å garantere de beste arbeidsforholdene i landene der hvert av teppene produseres. Dette gjør vi ved å ivareta arbeidstakerne rettigheter og standarder som kontrolleres regelmessig. 

Vi ser fremover

Vi legger stadig til nye tepper i utvalget vårt, og vi optimaliserer nettbutikken vår slik at du skal få den absolutt beste shoppingopplevelsen på nettet. 

Resultatet?

Du finner akkurat det teppet du ser etter – til riktig markedspris – som du kan glede deg over i mange år fremover.

Carpet Avenue – Finn ditt teppe her!

 
Kontakt meg Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.