BLACK WEEK! Få 10 % ekstra rabatt. Bruk kode: BLACK10 - %countdown dag igjen

Ghashghai

113 x 158 cm
Håndknyttet
Unikt

‌Byen Shiraz er hovedstaden i Fars-provinsen i det sørvestlige Iran. Det er en av de eldste byene i det antikke Persia. Shiraz har også blitt verdensberømt som byen med de frodige hagene og blomstene så vel som for Shiraz-vinen. Byen er et viktig senter for...Les mer

kr 6 237
Butikkpris
kr 11 227
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
10% ekstra rabatt med kode: BLACK10
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKUVAN218009
ProduksjonstypeHåndknyttet
Størrelse113 x 158 cm
Tykkelse9 mm
OpprinnelseIran
AlderSemiantikke 50–80 år
Rennegarn Bomull
LuggUll
Knuter per m2~ 90 000 / m²

‌Byen Shiraz er hovedstaden i Fars-provinsen i det sørvestlige Iran. Det er en av de eldste byene i det antikke Persia. Shiraz har også blitt verdensberømt som byen med de frodige hagene og blomstene så vel som for Shiraz-vinen. Byen er et viktig senter for islamsk kultur og er fødestedet til mange store poeter og forskere. De små landsbyene og nomadestammene som bor rundt i byen, har også en like god tradisjon for å lage tepper, og den inkluderer både håndknyttede nomadetepper og håndvevde kelimtepper. I provinsen er også den berømte Ghashghai-stammen, som er inspirasjonskilde for de to teppetypene.

Shiraz-teppene er nesten alltid geometriske og holdes ofte i røde og brune nyanser. Teppene prydes også av stiliserte blomster og vakre fuglemotiver. De er relativt store i størrelsen og kan veves enten med bomulls- eller ullrennegard med ullugg. Noen ganger brukes geitehår i veften eller rennegarnet på akkurat disse teppene. 

Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Lignende tepper til VAN218009

 

Høstsalg Opptil 60%

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.