Mashad

325 x 583 cm
Håndknyttet
Unikt

Den hellige byen Mashad er hovedstaden i den enorme Khorassan-provinsen som ligger nordøst i Iran. Med sine 3 millioner innbyggere er det den nest største byen når det kommer til befolkning. Hvert år reiser mer enn 12 millioner pilegrimer til Mashad for å b...Les mer

kr 232 305
Butikkpris
kr 418 148
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKUECZ397154
ProduksjonstypeHåndknyttet
000 ÖversättninSignertSherkat Farsh Ferasatian
Størrelse325 x 583 cm
Tykkelse10 mm
OpprinnelseIran
AlderGamle 20–50 år
Rennegarn Bomull
LuggUll
Knuter per m2~ 250 000 / m²

Den hellige byen Mashad er hovedstaden i den enorme Khorassan-provinsen som ligger nordøst i Iran. Med sine 3 millioner innbyggere er det den nest største byen når det kommer til befolkning. Hvert år reiser mer enn 12 millioner pilegrimer til Mashad for å besøke graven til Imam Reza – den åttende shia-imamen.

Mashad har en lang og rik historie innen teppeproduksjon, og byen er kjent over hele verden for sine førsteklasses tepper, ofte i større størrelser, selv om du finner dem i alle slags størrelser. Ullen kommer fra Khorassan-provinsen, som antas å tilby den beste ullkvaliteten i hele Iran, og som resulterer i tepper som føles ekstra myke å gå på.

Teppene fra Mashad kan noen ganger minne litt om Keshan-teppene. De har vanligvis en større sentral medaljong, ofte i røde og blå farger, noen ganger i kombinasjon med en tydelig lillafarge. De er også gjerne utsmykket med store Herati-blomstermønstre.

Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Vennligst skriv inn bokstavene og tallene nedenfor
Lignende tepper til ECZ397154

 

Sommersalg Opptil 60%

Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.