Kina antikk

277 x 355 cm
Håndknyttet
Unikt

‌Kina har en lang og unik tradisjon for veving av tepper, og håndverket kan dateres helt tilbake til 1400-tallet. De forskjellige designene og mønstrene ble opprinnelig inspirert av så vel kinesisk porselen som kinesiske landskap, majestetiske drager og and...Les mer

Spesialpris kr 97 020 Vanlig pris kr 126 000
Butikkpris
kr 226 800
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett
-23%

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKUFXD112026
ProduksjonstypeHåndknyttet
Størrelse277 x 355 cm
Tykkelse8 mm
OpprinnelseKina
AlderAntikke, over 80 år
Rennegarn Bomull
LuggUll
Knuter per m2~ 160 000 / m²

‌Kina har en lang og unik tradisjon for veving av tepper, og håndverket kan dateres helt tilbake til 1400-tallet. De forskjellige designene og mønstrene ble opprinnelig inspirert av så vel kinesisk porselen som kinesiske landskap, majestetiske drager og andre religiøse symboler. Mønstrene på kinesiske tepper er generelt skåret i relieffer, noe som gir dem den typiske 3D-følelsen som de er så berømt for.

Kinesiske tepper er laget av myk ull og har ofte en ganske tykk og tett lugg. De er sterke og robuste, men fortsatt ekstremt myke. Det føles derfor ekstra behagelig å gå på dem.  

Kina er også hjemmet til de mer eksklusive silketeppene som lages utelukkende av silke. Denne teppetypen er ekstremt sjelden på dagens marked, og der man noen ganger vever ekte gulltråder inn i teppene. De kinesiske silketeppene har veldig høy knutetetthet og er i stor grad inspirert av mønstrene som finnes i de gamle persiske teppene.


Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Lignende tepper til FXD112026

 

Høstsalg Opptil 60%

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.