Kina

253 x 350 cm
Håndknyttet
Unikt

‌Kina har en lang og unik tradisjon for veving av tepper, og håndverket kan dateres helt tilbake til 1400-tallet. De forskjellige designene og mønstrene ble opprinnelig inspirert av så vel kinesisk porselen som kinesiske landskap, majestetiske drager og and...Les mer

Spesialpris kr 29 918 Vanlig pris kr 37 398
Butikkpris
kr 67 317
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
Vårsalg 20%
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett
-20%

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKUFXD112989
ProduksjonstypeHåndknyttet
Størrelse253 x 350 cm
Tykkelse7 mm
OpprinnelseKina
AlderGamle 20–50 år
Rennegarn Bomull
LuggUll
Knuter per m2~ 160 000 / m²

‌Kina har en lang og unik tradisjon for veving av tepper, og håndverket kan dateres helt tilbake til 1400-tallet. De forskjellige designene og mønstrene ble opprinnelig inspirert av så vel kinesisk porselen som kinesiske landskap, majestetiske drager og andre religiøse symboler. Mønstrene på kinesiske tepper er generelt skåret i relieffer, noe som gir dem den typiske 3D-følelsen som de er så berømt for.

Kinesiske tepper er laget av myk ull og har ofte en ganske tykk og tett lugg. De er sterke og robuste, men fortsatt ekstremt myke. Det føles derfor ekstra behagelig å gå på dem.  

Kina er også hjemmet til de mer eksklusive silketeppene som lages utelukkende av silke. Denne teppetypen er ekstremt sjelden på dagens marked, og der man noen ganger vever ekte gulltråder inn i teppene. De kinesiske silketeppene har veldig høy knutetetthet og er i stor grad inspirert av mønstrene som finnes i de gamle persiske teppene.


Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Lignende tepper til FXD112989

 

Vårsalg Opptil 60%

Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.