BLACK WEEK! Få 10 % ekstra rabatt. Bruk kode: BLACK10 - %countdown dag igjen

Lori Loom

177 x 242 cm
Handloom

Lori loom-tepper veves for hånd i Bhadohi i India ved hjelp av en innovativ veveteknikk. I tradisjonell håndknytting knyttes teppeknutene rundt bunnen på teppet, noe som resulterer i en forhøyet lugg, mens denne moderne veveteknikken kun inkorporerer fibert...Les mer

Spesialpris kr 3 333 Vanlig pris kr 4 166
Butikkpris
kr 7 499
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
10% ekstra rabatt med kode: BLACK10
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett
-20%

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKURQE2098
ProduksjonstypeHandloom
Størrelse177 x 242 cm
Tykkelse12 mm
OpprinnelseIndia
AlderModerne 0–20 år
Rennegarn Bomull
LuggUll
Knuter per m2~ 160 000 / m²

Lori loom-tepper veves for hånd i Bhadohi i India ved hjelp av en innovativ veveteknikk. I tradisjonell håndknytting knyttes teppeknutene rundt bunnen på teppet, noe som resulterer i en forhøyet lugg, mens denne moderne veveteknikken kun inkorporerer fibertråder mellom de vertikale trådene på vevstolen – akkurat som på et flatvevd teppe. 

Forskjellen er at man beveger stengene over vevstolen slik at man vever løkker. Disse løkkene danner deretter teppeluggen slik at det ser ut som et håndknyttet teppe. Selv om denne veveteknikken gjør at man bare kan lage tepper med enkle geometriske mønstre, lar den veveren jobbe raskt og metodisk.

Resultatet er et prisgunstig og rimelig teppe, uten at dette går på akkord med kvaliteten. Ullen som brukes er av veldig god kvalitet, noe som gjør teppene til et populært alternativ til andre håndknyttede tepper. Lori Loom-tepper er myke å gå på, i tillegg til at de både er slitesterke og robuste. 

De passer derfor perfekt for områder med høy trafikk, både i hjemmet og på kontoret. Disse teppene er en flott måte å tilføre farge, varme og personlighet til rommet ditt.

Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Lignende tepper til RQE2098

 

Høstsalg Opptil 60%

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.