BLACK WEEK! Få 10 % ekstra rabatt. Bruk kode: BLACK10 - %countdown dag igjen

Kelim Solo - Mørk rød

240 x 300 cm
Håndvevd

‌Disse ensfargede kelimteppene av ren ull er håndvevd i Bhadohi i India ved hjelp av en moderne veveteknikk. Ullen som brukes, har en veldig god kvalitet, og teppene er perfekt tilpasset for å tåle vanlig hverdagsslitasje. Teppene er veldig populære og pass...Les mer

Spesialpris kr 2 074 Vanlig pris kr 3 457
Butikkpris
kr 6 223
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
10% ekstra rabatt med kode: BLACK10
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett
-40%

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKUACA5105
ProduksjonstypeHåndvevd
Størrelse240 x 300 cm
Tykkelse5 mm
OpprinnelseIndia
AlderModerne 0–20 år
Rennegarn Ull
LuggUll

‌Disse ensfargede kelimteppene av ren ull er håndvevd i Bhadohi i India ved hjelp av en moderne veveteknikk. Ullen som brukes, har en veldig god kvalitet, og teppene er perfekt tilpasset for å tåle vanlig hverdagsslitasje. Teppene er veldig populære og passer inn i de fleste rom og innredninger, der de gir en herlig touch av farge og finesse uansett hvor de plasseres.

Ensfargede tepper er ideelle for å knytte sammen innredningen i et rom og skape den rette stemningen og følelsen. Enten du vil legge til en tøff og modig kontrast i form av livlige farger, eller kanskje skape en mer balansert og harmonisk ton-i-ton-følelse, oppnår du dette enkelt med et ensfarget Kelim Solo-teppe.

Fraværet av mønstre og fargekombinasjoner er helt klart et bevis på at «less is more»-tilnærmingen er en utmerket løsning. 

Da Kelim Solo-teppene er håndvevd, har de ingen lugg og er også tynnere enn håndknyttede tepper og dermed enklere å holde rene. De er laget av 100 % ren ull, et flott naturmateriale som er både smussavvisende og flammebestandig. Teppene er svært allsidige, og som en bonus har de også to sider, slik at du kan snu det hvis det blir skittent eller flekkete. Disse teppene er et prisgunstig valg som passer utmerket i nesten alle slags omgivelser, enten det er kontorlokaler, møterom eller et moderne hjemmemiljø. Et ensfarget teppe av ren ull er den perfekte måten å skape mer ro og raffinement i rommet eller rommene de plasseres i.


Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Lignende tepper til ACA5105

 

Høstsalg Opptil 60%

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.