Handloom Solo - Off White

140 x 200 cm
Handloom

‌Handloom-tepper håndlages ved hjelp av en spesiell vevstol og en moderne veveteknikk som gjør at veveren kan jobbe metodisk og effektivt. Siden produksjonsprosessen er raskere enn tradisjonell teppeveving, er disse teppene et prisgunstig alternativ til de ...Les mer

Spesialpris kr 1 178 Vanlig pris kr 2 355
Butikkpris
kr 4 238
NB: PRISEN ER EKS. TOLLGEBYR
Vårsalg 50%
  • Rask levering: 2-5 virkedager
  • Gratis frakt
  • 30 dagers full returrett
-50%

Fargene på teppet ser forskjellige ut avhengig av vinkelen på teppet.

Mer informasjon
SKUACA5061
ProduksjonstypeHandloom
Størrelse140 x 200 cm
Tykkelse14 mm
OpprinnelseIndia
AlderModerne 0–20 år
Rennegarn Kunstsilke
LuggUll

‌Handloom-tepper håndlages ved hjelp av en spesiell vevstol og en moderne veveteknikk som gjør at veveren kan jobbe metodisk og effektivt. Siden produksjonsprosessen er raskere enn tradisjonell teppeveving, er disse teppene et prisgunstig alternativ til de enklere, håndknyttede teppene. 

Denne moderne produksjonsteknikken egner seg for å lage ensfargede tepper, ton-i-ton-tepper og tepper med enkle geometriske mønstre. Veverne lar ikke begrensninger stå i veien for kreativiteten, men innlemmer kunsteriske uttrykk ved bruk av smarte fargekombinasjoner og minimalistiske designelementer. 

Teppene er laget av kvalitetsull som gjør dem myke og behagelige å gå på. I noen tilfeller brukes det bambussilke eller sarisilke i deler av eller hele luggen. Dette gir teppene en utrolig glans og gjør dem enda mykere å gå på. 

Handloom-tepper har fått et rykte på seg for sin «less is more»-tilnærming, og de er også veldig populære og moteriktige interiørgjenstander. Teppene passer perfekt i en moderne stue, et soverom eller kjøkkenmiljø, men er også ideelle for åpne kontorlandskap, møterom og resepsjonsområder. 

Har du spørsmål angående dette teppet?
Send oss spørsmålene dine, så svarer vi deg så raskt som mulig.
Lignende tepper til ACA5061

 

Vårsalg Opptil 60%

Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheter forbeholdt.